Goed advies is goud waard

mattijs, voet & co

Zoekt u een advocaat die u bijstaat tijdens een rechtszaak, die bemiddelt in een conflict of die adviseert hoe u rechtszaken kan voorkomen?

 

Kies voor Mattijs, Voet & Co advocaten, met kantoren in MechelenLier en Antwerpen. Vele KMO’s en particuliere klanten gingen u voor en zij getuigen “goed advies is goud waard”!

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co staat al sinds 1985 garant voor kwaliteit van juridisch advies:

 • Passie voor recht: onze advocaten zijn graag bezig met wat ze doen.  Elke advocaat is gespecialiseerd in een eigen domein, volgt op de voet de recente ontwikkelingen in zijn materie en beantwoordt enthousiast uw vragen in zijn specialisatie.
   
 • Ervaring: de voorbije 34 jaar bouwde het kantoor een ijzersterke reputatie op. Onze advocaten hebben een sterke academische bagage en scholen zich constant bij. Zo kan u rekenen op echt betrouwbaar advies, up-to-date én aan jarenlange ervaring getoetst. 
   
 • Teamwork: binnen het kantoor werken de advocaten nauw samen. Bij advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co vind je alle kennis onder één dak, steeds de juiste specialist voor uw dossier. Een advocaat kan nooit alle rechtsgebieden perfect beheersen. Ons uitgebreide team kan dat wel.
   
 • Betrouwbaar en eerlijk:  in samenspraak met u kiezen we in elke situatie de juiste strategie. Uw advocaat verliest het kosten-baten plaatje niet uit het oog. U wint vaak meer bij het voorkomen van een rechtszaak en uw advocaat zal ook daarbij van onschatbare waarde blijken. Als bevoorrecht adviseur helpt uw advocaat conflicten en rechtszaken voorkomen. Als bemiddelaar helpt uw advocaat een onderhandelde oplossing te bereiken. 
   
 • Snel en accuraat: dankzij haar goede infrastructuur, met 3 kantoren in MechelenLier en Antwerpen en 28 professionele medewerkers, kan u rekenen op een snelle en accurate behandeling van uw vraag. Wij gaan voor snel projectmanagement, één aanspreekpunt voor uw project, en de mogelijkheid uw dossier in real-time te volgen via een gepersonaliseerde en beveiligde toegang tot onze cliëntenserver. 
   
 • Lokale en internationale service: door ons internationaal netwerk EUROJURIS kunnen wij in alle belangrijke Europese steden steunen op een betrouwbare juridische partner.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co heeft een concreet antwoord op al uw juridische vragen en biedt een oplossing op maat voor uw dagdagelijkse juridische problemen.

Na 34 jaar zijn wij nog steeds dagdagelijks samen actief met het enthousiasme van een starter en de ervaring van een grijsaard.

 


Recente nieuwsbrieven

 • Over contracten en algemene voorwaarden

  Wie schrijft, die blijft: ook in klanten- en andere professionele relaties.
  Hoor Peter Moerman aan het woord over contracten en algemene voorwaarden: klik hier.

 • Het UBO-register

  De bevoegde minister heeft op 13 februari 2019 een uitstel verleend tot 30 september 2019 om te voldoen aan de verplichtingen aangaande het UBO-register.

  Ondanks het feit dat de Overheid administratieve vereenvoudigingen nastreeft stellen wij vast dat de Europese Wetgeving opnieuw een belangrijke bijkomende verplichting creëert voor al diegenen die werken met vennootschappen.

  Als laatste “sluitstuk” van de Witwaswetgeving is ex lege beslist dat iedereen kennis moet hebben van de belangrijkste fysieke personen die achter een vennootschap (ook een VZW, ook een stichting, ook een trust, ook een maatschap) staan.

  Daartoe wordt een publiek register gecreëerd, UBO afgekort (afkorting van Ultimate Beneficial Owner – vrije vertaling: uiteindelijk economisch begunstigde), zodat iedereen kan weten wie de belangrijkste fysieke begunstigde is van de baten van een vennootschap.

  U vindt hier een kort kernachtig geformuleerd overzicht van feitelijkheden die u sowieso dient vervullen, nu uiterlijk vóór 30 september 2019 en dewelke wel degelijk een bijzondere impact kunnen hebben.

 • Zorgeloos op kot? Vlaamse Overheid lanceert specifieke regelgeving voor studentenhuur

  Begin 2019 voert de Vlaamse overheid nieuwe regelgeving in voor studentenverhuur.

  Naar aanleiding van de hervormingen binnen de reguliere woninghuur, heeft de Vlaamse overheid voor het eerst ook oog gehad voor de specifieke situatie van verhuring aan studenten. Er werd dan ook een afzonderlijk bijzonder regime uitgewerkt onder titel 3 van het Vlaams Huurdecreet.

  Tot op heden valt studentenhuisvesting onder het gemene (federale) huurrecht. Dit ondanks het feit dat deze vorm van huur een erg specifieke context en bijhorende noden heeft. Een gebrek aan degelijke regulering leidde vaak tot misbruik langs weerszijden, waarbij vooral de studenten zich in een kwetsbare positie bevonden. Het doel van de Vlaamse overheid is dan ok eerst en vooral om studenten een minimale vorm van bescherming te garanderen via dwingende rechtsregels.

  Deze bijdrage is dan ook een must read voor zowel verhuurder, als student.


Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Hebt u een advocaat nodig?
Hoe gaat het in z'n werk?
Wat mag u verwachten?

Klik hier

KMO-Portefeuille

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

 • voorwaarden
 

Vestigingen

Kantoor Lier
Donk 54 - 2500 Lier

 info@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 488 46 66
 +32 (0) 3 488 43 79

 

Kantoor Mechelen
Blarenberglaan 4/302 - 2800 Mechelen

Industriepark Mechelen Noord (Zone C - geel)
 infomechelen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 15 55 29 45
 +32 (0) 15 55 42 91

 

Kantoor Antwerpen
Doornstraat 319 bus 1 - 2610 Antwerpen

 infoantwerpen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 331 31 13 
 +32 (0) 3 488 43 79

 

CVBA MVRV
BTW : BE 0880.785.734
Rek.nr.: BE34 6301 1812 0090
Derdenrkn : BE96 6301 1504 6305
BIC BBRUBEBB