Goed advies is goud waard

mattijs, voet & co

Zoekt u een advocaat die u bijstaat tijdens een rechtszaak, die bemiddelt in een conflict of die adviseert hoe u rechtszaken kan voorkomen?

 

Kies voor Mattijs, Voet & Co advocaten, met kantoren in MechelenLier en Antwerpen. Vele KMO’s en particuliere klanten gingen u voor en zij getuigen “goed advies is goud waard”!

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co staat al sinds 1985 garant voor kwaliteit van juridisch advies:

 • Passie voor recht: onze advocaten zijn graag bezig met wat ze doen.  Elke advocaat is gespecialiseerd in een eigen domein, volgt op de voet de recente ontwikkelingen in zijn materie en beantwoordt enthousiast uw vragen in zijn specialisatie.
   
 • Ervaring: de voorbije 34 jaar bouwde het kantoor een ijzersterke reputatie op. Onze advocaten hebben een sterke academische bagage en scholen zich constant bij. Zo kan u rekenen op echt betrouwbaar advies, up-to-date én aan jarenlange ervaring getoetst. 
   
 • Teamwork: binnen het kantoor werken de advocaten nauw samen. Bij advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co vind je alle kennis onder één dak, steeds de juiste specialist voor uw dossier. Een advocaat kan nooit alle rechtsgebieden perfect beheersen. Ons uitgebreide team kan dat wel.
   
 • Betrouwbaar en eerlijk:  in samenspraak met u kiezen we in elke situatie de juiste strategie. Uw advocaat verliest het kosten-baten plaatje niet uit het oog. U wint vaak meer bij het voorkomen van een rechtszaak en uw advocaat zal ook daarbij van onschatbare waarde blijken. Als bevoorrecht adviseur helpt uw advocaat conflicten en rechtszaken voorkomen. Als bemiddelaar helpt uw advocaat een onderhandelde oplossing te bereiken. 
   
 • Snel en accuraat: dankzij haar goede infrastructuur, met 3 kantoren in MechelenLier en Antwerpen en 28 professionele medewerkers, kan u rekenen op een snelle en accurate behandeling van uw vraag. Wij gaan voor snel projectmanagement, één aanspreekpunt voor uw project, en de mogelijkheid uw dossier in real-time te volgen via een gepersonaliseerde en beveiligde toegang tot onze cliëntenserver. 
   
 • Lokale en internationale service: door ons internationaal netwerk EUROJURIS kunnen wij in alle belangrijke Europese steden steunen op een betrouwbare juridische partner.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co heeft een concreet antwoord op al uw juridische vragen en biedt een oplossing op maat voor uw dagdagelijkse juridische problemen.

Na 34 jaar zijn wij nog steeds dagdagelijks samen actief met het enthousiasme van een starter en de ervaring van een grijsaard.

 


Recente nieuwsbrieven

 • Het UBO-register

  Ondanks het feit dat de Overheid administratieve vereenvoudigingen nastreeft stellen wij vast dat de Europese Wetgeving opnieuw een belangrijke bijkomende verplichting creëert voor al diegenen die werken met vennootschappen.

  Als laatste “sluitstuk” van de Witwaswetgeving is ex lege beslist dat iedereen kennis moet hebben van de belangrijkste fysieke personen die achter een vennootschap (ook een VZW, ook een stichting, ook een trust, ook een maatschap) staan.

  Daartoe wordt een publiek register gecreëerd, UBO afgekort (afkorting van Ultimate Beneficial Owner – vrije vertaling: uiteindelijk begunstigde), zodat iedereen kan weten wie de belangrijkste fysieke begunstigde is van de baten van een vennootschap.

  U vindt in deze nieuwsbrief een kort kernachtig geformuleerd overzicht van feitelijkheden die u sowieso dient te vervullen uiterlijk vóór 31 maart 2019 en dewelke wel degelijk een bijzondere impact kunnen hebben.

 • Gewijzigde wetgeving inzake appartementsmede-eigendom

  In het appartementsrecht achtte de wetgever het (terecht) noodzakelijk enkele wijzigingen door te voeren. De nieuwe Appartementswet zet vooral in op flexibelere wijzigingen en eenvoudigere besluitvorming binnen de algemene vergadering. Na een hervorming in 2010 vindt ook nu een belangrijke hervorming plaats in het appartementsrecht met grote implicaties voor zowel mede-eigenaars als syndici.

 • Vlaams Woninghuurdecreet

  VLAAMSE REGERING HERVORMT WONINGHUUR.

  De Vlaamse Regering keurde het ontwerp van het Vlaams Woninghuurdecreet goed welke een ingang zal vinden begin 2019. Huidige bijdrage gidst u door de belangrijkste wijzigingen.


Hebt u een advocaat nodig?
Hoe gaat het in z'n werk?
Wat mag u verwachten?

Klik hier

KMO-Portefeuille

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

 • voorwaarden
 

Vestigingen

Kantoor Lier
Donk 54 - 2500 Lier

 info@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 488 46 66
 +32 (0) 3 488 43 79

 

Kantoor Mechelen
Blarenberglaan 4/302 - 2800 Mechelen

Industriepark Mechelen Noord (Zone C - geel)
 infomechelen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 15 55 29 45
 +32 (0) 15 55 42 91

 

Kantoor Antwerpen
Doornstraat 319 bus 1 - 2610 Antwerpen

 infoantwerpen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 331 31 13 
 +32 (0) 3 488 43 79

 

CVBA MVRV
BTW : BE 0880.785.734
Rek.nr.: BE34 6301 1812 0090
Derdenrkn : BE96 6301 1504 6305
BIC BBRUBEBB